Меню
45007, м. Ковель, вул, Варшавська, 4, Волинська обл., Україна
Наша адреса:
45007, м. Ковель, вул, Варшавська, 4, Волинська обл., Україна
Час роботи
Час роботи магазину:
  • Приймаємо дзвінки:
  • Пн-Нд - 10:00 - 18:00
Замовити дзвінок

Бойлер електричний Elgena Nautic Therm

  • Наявність: Передзамовлення
  • Модель: Therme
Відгуки: (0)
Виробник: Truma
Nautic-Therm - це водогрійний котел, спеціально розроблена для моторних та вітрильних яхт, будинків на колесах, караванів та транспортних ЗАСОБІВ.
Пристрої стандартно Доступні у трьох версіях та різних розмірах:
Тип Е спеціально для караванів; обладне електричне небезпеку та термостатичне регулювання, що регулюється приміщенням від 30 ° C до 85 ° C, а також Захист від перегріву та контролером замерзання, що включає Запобіжний клапан Із зимового дренажу та монтажна планка.
Тип M застосовується спеціально для моторних човників та будинків на колесах; ВІН підключений до охолоджувальної води двигуна, і протягом часу роботи двигуна води для побудови нового використання нагрівання вбудованим теплообмінником. Таким чином, службова вода нагрівається безкоштовно під час руху та досягає приміщення тієї ж температури, що і охолоджуюча вода. Створення також можна підключити до існуючого водонагрівача через вбудований теплообмінник для нагрівання гарячої води.
Тип ME - комбінований Склад; Як і у випадку випадку типу M, ВІН може загріти службову воду за допомогою охолоджувальної води двигуна або у стаціонарному режимі, як у випадку типу E, за допомогою вбудованого електричного нагрівача.
Купити в один клік
Безкоштовна доставка по Україні при замовленні від 1000 грн.
якщо товар в наявності
якщо товар під замовлення
При отриманні готівкою, банківський переказ, на карту, рахунок з ПДВ
Відгуків0
0/ 5
середній рейтинг товара
0
0
0
0
0
Немає відгуків про цей товар.